Verkeersmaatregelen

Op zaterdag 8 juni 2019 organiseert atletiekvereniging Arena de Rhenense Bosloop. De start is vanaf sportcentrum ‘t Gastland. Een klein gedeelte van het parcours loopt door de omliggende bebouwde kom. Dit kan mogelijk wat hinder opleveren voor omwonenden en verkeersdeelnemers.

Moeke’s scholierenloop is de eerste loop die start, namelijk om 13.30 uur. Daarna volgt om 14.30 uur de 5 km. Als laatste start om 15:15 de PK Runningshop 10 km loop.

Binnenkort vindt u hier een plattegrond van de route van de verschillende lopen. Omwonenden kunnen tot ca. 16.30 uur in hun straat en/of wijk enige hinder ondervinden. Omdat de weg steeds vrijgehouden wordt voor passerende hardlopers kan het zijn dat het tussen 13.00 en 16.00 uur voor hen iets lastiger is om bij hun huis te komen. Op de toegangspunten staan verkeersregelaars of verplaatsbare wegafzettingen die het verkeer aan de wedstrijd aanpassen.

Over de hele route staan verkeersregelaars opgesteld bij alle oversteekplaatsen, rotondes en verkeerskruisingen. Met linten en dranghekken is het parcours gemarkeerd.

Onze excuses voor eventueel ongemak!

Reacties zijn gesloten.